Dé Zero Waste Webshop

Wij van Reuze Groen vinden het belangrijk om goed voor onze natuur te zorgen zodat onze wereld nog heel lang leefbaar blijft voor onze kinderen, kleinkinderen en natuurlijk alle dieren op de aardbol.

Om dit te kunnen doen willen wij u graag voorstellen aan het concept zero waste. Misschien bent u hier al bekend mee en dat vinden wij heel fijn! En wij hopen hier nog meer mensen over te kunnen informeren.

Deze webshop is namelijk niet alleen gericht op zero waste producten, maar ook op een zero waste lifestyle. Daarom zult u op onze website veel informatie en tips vinden over een zero waste leven. Volg ons ook op social media om nóg meer tips te ontvangen en op de hoogte te blijven van leuke acties.

Wat is Zero Waste?

Zero waste betekent letterlijk vertaald "geen afval" dit houdt natuurlijk zeker niet in dat u geen bananenschil of aardappelschil over mag houden, maar wel dat u deze op de juiste manier recycled.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om zo min mogelijk afval te produceren, het liefst zelfs geen!

Om u hierbij te kunnen helpen verkopen wij handige artikelen die uw afval verbruik drastisch zullen verlagen! Denk hierbij aan producten die herbruikbaar zijn, maar ook aan producten die biologisch afbreekbaar zijn en mogelijk gecomposteerd kunnen worden.

Ook zijn onze producten gemaakt van materialen van natuurlijke afkomst zodat wij de natuur niet belasten met het gebruik van bijvoorbeeld plastic. Denk hierbij vooral aan bamboe en tarwe.

Daarnaast willen wij ons assortiment met zeepjes, shampoos en andere verzorgingsartikelen graag verbreden, dit zullen wij met zelfgemaakte artikelen doen die natuurlijk zonder plastic gemaakt en verstuurd zullen worden.