Onze missie

Onze missie is het klimaat in stand te houden en de CO2 uitstoot te verminderen. Wij willen de mede mens het zo gemakkelijk mogelijk maken om hieraan mee te doen. Daarom bieden wij via Reuze Groen verschillende producten aan die u in het dagelijks leven enorm zullen helpen, die allemaal natuurlijk herbruikbaar en/of biologisch afbreekbaar zijn. Zo kunt u uw dagelijkse wegwerp artikelen makkelijk vervangen door eco vriendelijke alternatieven. Daarnaast vinden wij het belangrijk met iedere levering de CO2 uitstoot te compenseren, hoe wij dit doen? Klik dan hier.

We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

Onze waarden

Ons dagelijkse werk is geïnspireerd door onze waarden die wij in het dagelijks leven zoveel mogelijk in stand houden. Graag zouden wij u overtuigen van onze waarden en aanraden deze ook te volgen.

  • Mensen: Ieder mens wordt in gelijke situatie gelijk behandeld, van welke afkomst dan ook. Wij zouden echter graag zien dat mensen meer bezig zijn met de natuur on hen heen en het behoudt hiervan.
  • Passie: Onze passie ligt bij de natuur en het herstel hiervan. Wij zouden graag zien dat dieren die met uitsterven bedreigd worden, voornamelijk door klimaatverandering, ook nog gezien kunnen worden door onze kinderen en kleinkinderen. Ook vinden wij het belangrijk de natuur in stand te houden om prachtige locaties te behouden.
  • Duurzaamheid: Wij vinden het belangrijk de wereld te verduurzamen, en beginnen hierbij binnen Nederland. Naast de webshop willen wij duurzame initiatieven organiseren. Ook streven wij ernaar de uitstoot die wij met de producten en verzending hiervan creëren zoveel mogelijk te compenseren.

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Ons doel is om gebruiksartikelen zo makkelijk mogelijk te houden, en alleen te veranderen naar een duurzame keuze. Zodat u lang plezier kunt beleven aan uw product en ook het klimaat in stand houdt. Dit alles zonder dat u er constant over na hoeft te denken.

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Ons grootste standpunt is het compenseren van de uitstoot van uw bestelling. Onze klanten vinden het namelijk belangrijk dat het gekochte product niet alleen duurzaam is, maar de aankoop hiervan ook. Zij hebben een groot hart voor de natuur, u ook? kijk dan snel in de webshop wat u kunt doen om de natuur te helpen.