Uitstoot compenseren

Wij van Reuze Groen vinden het zeer belangrijk onze uitstoot te compenseren. Natuurlijk zijn onze producten biologisch afbreekbaar en/of herbruikbaar. Ook is ons verpakkingsmateriaal gerecycled en/of op eco vriendelijke wijze gemaakt. Maar helaas Is het transport nog niet volledig voorzien van groene stroom.

Daarom krijgt u bij de meeste bestelling een gratis bloembom geleverd. Hoe u deze moet gebruiken? Dat leest u hier.

Ook kunt u bij uw aankoop (maar ook zonder) in uw winkelwagentje een klein bedrag doneren aan Trees for All, een initiatief dat bomen plant waarmee het co2 uitstoot compenseert.

Onze toekomst

Wij willen een gemeenschap creƫren die zich samen inzet voor het verbeteren van de natuur. Dit door beter met ons milieu om te gaan en de klimaatverandering tegen te gaan. Wij hopen dit met meer te doen dan alleen het opzetten van een webshop. Wij hopen in de toekomst activiteiten te organiseren waarbij onder andere goede doelen gesteund worden, informatie wordt gegeven of het samen schoonhouden van een buurt. Zodat niet alleen wij, maar onze kleinkinderen en hun kleinkinderen ook van een schone wereld kunnen genieten samen met de flora en fauna die wij nu ook beleven.